Uw ReaTech-brevet is geld waard!

Een ongeval is snel gebeurd, ook al doet men nog zo zijn best om het te voorkomen.

ReaTech wil samen met zijn partner Assurwest iedereen belonen die proactief bezig is met veiligheid.

Voor de cursisten:

Alle cursisten van ReaTech die nieuwe klant worden bij Assurwest, hebben recht op een minimumkorting van 10% op al hun huidige verzekeringspremies.

Voor de bedrijven:

Bedrijven hebben er alle baat bij dat een hulpverlening snel en efficiënt verloopt. Door het volgen van opleidingen kan eventuele verdere schade vermeden worden.

Alle actieve klanten van ReaTech die nieuwe klant worden bij Assurwest, hebben recht op een minimumkorting van 7% op al hun huidige verzekeringspremies.

Waarom Assurwest?

Assurwest werkt als onafhankelijke verzekeringsmakelaar en heeft de mogelijkheid om verzekeringsmaatschappijen aan te spreken die het best bij uw profiel past.

Dit heeft als gevolg indien u als klant voor een bepaald product opteert, Assurwest u daarvoor het goedkoopste tarief kan aanbieden dat op de markt verkrijgbaar is. Daarenboven krijgt u er nog een kwaliteitsvolle service bovenop.

Assurwest staat garant voor de persoonlijke opvolging van alle dossiers en houden deze tevens up-to-date.

Vraag volledig vrijblijvend advies of kom eens langs in het Assurwest-kantoor in Brugge. U bent steeds welkom, van maandag tot vrijdag, dit zonder afspraak en bij uw vaste beheerder. Op verzoek kan eveneens een afspraak gepland worden buiten de kantooruren.

Vraag advies
Website Assurwest