Hoe organiseer ik een opleiding?

AANVRAAG

OFFERTE

GOEDKEURING

INSCHRIJVING

OPLEIDING

1. Aanvraag
Via het contactformulier kan u uw interesse in een opleiding kenbaar maken. Laat ons weten welke opleiding u wenst, het aantal personen, de locatie waar de opleiding zou doorgaan en enkele mogelijke data wanneer u de opleiding wenst door te laten gaan.

2. Offerte
Wij maken volledig vrijblijvend een offerte en tijdsrooster voor u op.

3. Goedkeuring van de offerte
Wanneer wij de goedkeuring van de offerte hebben ontvangen, zetten we de opleiding en de voorgestelde data vast.

4. Inschrijvingsformulier
U ontvangt een inschrijvingsformulier zodat u de gegevens van de cursisten kan bezorgen. Dit formulier hebben we minstens twee weken voor aanvang van de opleiding digitaal nodig zodat we het opleidingsdossier kunnen aanmaken.

5. Opleiding
Ongeveer 30 minuten voor aanvang van de opleiding zal een instructeur zich aanmelden. Om het lossen van het materiaal vlot te laten verlopen, vragen wij om een parkeerplaats (auto met aanhangwagen) vrij te houden zo dicht mogelijk bij het leslokaal.

Hoe groot moet het lokaal zijn?

Gezien ReaTech altijd voor iedere cursist voldoende materiaal voorziet, vragen wij ongeveer 3m² werkbare ruimte per cursist.

Voor een bijscholing zijn tafels voor de cursisten geen vereiste. Gezien wij streven naar zeer praktijkgerichte opleidingen beperken we de theoretische blokken tot het minimum.

Moeten we een beamer voorzien?

ReaTech kan ook een beamer en projectiescherm voorzien. Indien deze reeds aanwezig zou
zijn, maken wij daar graag gebruik van.

Kunnen we beroep doen op een subsidie?

Kleine en middelgrote ondernemingen die beroep kunnen doen op de KMO-portefeuille kunnen een subsidie verkrijgen tot 40% van het volledige pleidingsbedrag. Klik hier voor meer info.

Waar maakt ReaTech het verschil?

Gegronde opleidingen
Al onze opleidingen werden ontwikkeld op basis van de ERC-richtlijnen (European Resuscitation Council). Bij eventuele wijzigingen worden deze uiteraard onmiddellijk aangepast.

Didactische ondersteuningsmiddelen
Om de “Hands-on time” tijdens de CPR-training te vergroten, voorzien wij voor iedere cursist een reanimatiepop. We maken gebruik van volwassen-, kinder- en babypoppen. Bij iedere volwassen- en kinderpop is er altijd een AED-trainer en een pocketmasker beschikbaar.

Ervaren instructeurs
Om de leerinhoud en de “tips and tricks” op een duidelijke en pedagogisch verantwoorde manier over te kunnen brengen, beschikken onze instructeurs over een pedagogische opleiding en over voldoende praktijkervaring.

Kunnen we na de opleiding de presentaties verkrijgen?

De gebruikte presentatie geeft een beknopte samenvatting weer. Onze handboeken bevatten een ruimere beschrijving met tekst en illustraties om de gegeven theorie te ondersteunen. Na iedere opleiding bestaat de mogelijkheid om een handboek aan te kopen.

Op welke manieren kan ik betalen?

ReaTech beschikt over mobiele betaalterminals, hiermee kunnen we elke bank- of kredietkaart met het VISA, VPAY, MasterCard, Maestro of American Express logo accepteren. Zeer handig indien u na een opleiding nog een handboek, pocketmasker of EHBO-set wil aankopen.