Hoe organiseer ik een opleiding?

AANVRAAG

OFFERTE

GOEDKEURING

INSCHRIJVING

OPLEIDING

1. Aanvraag
Via het contactformulier kan u uw interesse in een opleiding kenbaar maken. Laat ons weten welke opleiding u wenst, het aantal personen, de locatie waar de opleiding zou doorgaan en enkele mogelijke data wanneer u de opleiding wenst door te laten gaan.

2. Offerte
Wij maken volledig vrijblijvend een offerte en tijdsrooster voor u op.

3. Goedkeuring van de offerte
Wanneer wij de goedkeuring van de offerte hebben ontvangen, zetten we de opleiding en de voorgestelde data vast.

4. Inschrijvingsformulier
U ontvangt een inschrijvingsformulier zodat u de gegevens van de cursisten kan bezorgen. Dit formulier hebben we minstens twee weken voor aanvang van de opleiding digitaal nodig zodat we het opleidingsdossier kunnen aanmaken.

5. Opleiding
Ongeveer 30 minuten voor aanvang van de opleiding zal een instructeur zich aanmelden. Om het lossen van het materiaal vlot te laten verlopen, vragen wij om een parkeerplaats (auto met aanhangwagen) vrij te houden zo dicht mogelijk bij het leslokaal.

Kunnen we beroep doen op een subsidie?

ReaTech werd na een kwaliteitsaudit geregistreerd als dienstverlener van de KMO-portefeuille.
Dit betekent wanneer u in aanmerking komt voor de KMO-portefeuille, dat tot 30% van het opleidingsbedrag subsidiabel is.

Daarbovenop werd ReaTech ook erkend door verschillende paritaire comités.
Afhankelijk van de sector kan er een extra tussenkomst of een volledige terugbetaling voorzien worden.
Indien ReaTech nog niet werd erkend door jullie sectorfonds, bekijken wij graag de mogelijkheden om die extra tegemoetkoming toch te kunnen aanbieden.

Klik HIER voor meer info.

Hoe groot moet het lokaal zijn?

Gezien ReaTech voor iedere cursist ruim voldoende materiaal voorziet, vragen wij tijdens de opleidingen “Eerste Hulp” 4m² werkbare ruimte per cursist en 8m2 voor de instructeur.  Voor een bijscholing zijn tafels voor de cursisten geen vereiste. Gezien wij streven naar zeer praktijkgerichte opleidingen beperken we de theoretische blokken tot het minimum.

Waar maakt ReaTech het verschil?

Gegronde opleidingen
Al onze opleidingen werden ontwikkeld op basis van de ERC-richtlijnen (European Resuscitation Council). Bij eventuele wijzigingen worden deze uiteraard onmiddellijk aangepast.

Didactische ondersteuningsmiddelen
Om de “Hands-on time” tijdens de CPR-training te vergroten, voorzien wij voor iedere cursist een reanimatiepop. We maken gebruik van volwassen-, kinder- en babypoppen. Bij iedere volwassen- en kinderpop is er altijd een AED-trainer en een pocketmasker beschikbaar.

Ervaren instructeurs
Om de leerinhoud en de “tips and tricks” op een duidelijke en pedagogisch verantwoorde manier over te kunnen brengen, beschikken onze instructeurs over een pedagogische opleiding en over voldoende praktijkervaring.