Hoe organiseer ik een opleiding?

AANVRAAG

OFFERTE

GOEDKEURING

INSCHRIJVING

OPLEIDING

1. Aanvraag
Via het contactformulier kan u uw interesse in een opleiding kenbaar maken. Laat ons weten welke opleiding u wenst, het aantal personen, de locatie waar de opleiding zou doorgaan en enkele mogelijke data wanneer u de opleiding wenst door te laten gaan.

2. Offerte
Wij maken volledig vrijblijvend een offerte en tijdsrooster voor u op.

3. Goedkeuring van de offerte
Wanneer wij de goedkeuring van de offerte hebben ontvangen, zetten we de opleiding en de voorgestelde data vast.

4. Inschrijvingsformulier
U ontvangt een inschrijvingsformulier zodat u de gegevens van de cursisten kan bezorgen. Dit formulier hebben we minstens twee weken voor aanvang van de opleiding digitaal nodig zodat we het opleidingsdossier kunnen aanmaken.

5. Opleiding
Ongeveer 30 minuten voor aanvang van de opleiding zal een instructeur zich aanmelden. Om het lossen van het materiaal vlot te laten verlopen, vragen wij om een parkeerplaats (auto met aanhangwagen) vrij te houden zo dicht mogelijk bij het leslokaal.

Kunnen we beroep doen op een subsidie?

Al onze opleidingen komen in aanmerking voor een subsidie!

ReaTech werd na een kwaliteitsaudit geregistreerd als dienstverlener van de KMO-portefeuille.
Dit betekent wanneer u in aanmerking komt voor de KMO-portefeuille, dat tot 30% van het opleidingsbedrag subsidiabel is.

Daarbovenop werd ReaTech ook erkend door verschillende paritaire comités.
Afhankelijk van de sector kan er een extra tussenkomst of een volledige terugbetaling voorzien worden.

Klik HIER voor meer info.

Hebben jullie referenties om de tevredenheid van de opleidingen na te gaan?

Na iedere opleiding nemen wij met onze tablets digitaal een anonieme tevredenheidsenquête af. De resultaten hiervan kan u via onderstaande knop terugvinden.

Tevredenheid van onze cursisten

Waar maakt ReaTech het verschil?

ReaTech is een Tieltse onderneming die zich toelegt ter bevordering van de algemene hulpverlening en de zelfredzaamheid van diverse groepen met de focust op veiligheidsopleidingen. Daarnaast stellen we het materiaal die we inzetten in onze opleidingen ter beschikking op onze webshop. Zo is er een nauwe samenhang tussen het materiaal aanwezig in de onderneming en de gegeven opleidingen.

Gegronde opleidingen
Al onze opleidingen werden ontwikkeld op basis van internationale richtlijnen en/of Evidence Based. Ook wij blijven ons periodiek bijscholen om steeds over de meest actuele leerinhouden en methoden te beschikken.

Didactische ondersteuningsmiddelen
Om de leerinhouden te ondersteunen blijven wij steeds investeren in voldoende duurzame en soms hoog technologische middelen. Zo kunnen wij het maximale uit onze opleidingen halen en kunnen we onze cursisten blijven activeren tijdens de opleidingen.

Ervaren instructeurs
Om de leerinhoud en de “tips and tricks” op een duidelijke en didactisch verantwoorde manier over te kunnen brengen, beschikken onze instructeurs over een aantoonbare praktijkervaring. Onze opleidingen worden enkel maar gegeven door experten elk in zijn vakgebied.

Functieprofiel van onze instructeurs