AED-training

Bij ReaTech uit Tielt bieden we een uitgebreide AED-training aan die uw werknemers leren hoe ze dit belangrijke apparaat effectief kunnen gebruiken. Een AED (Automatische Externe Defibrillator) is een levensreddend apparaat dat wordt gebruikt bij een hartstilstand. Een goede AED-training kan het verschil maken tussen leven en dood in noodsituaties.

Organiseer een opleiding
Organiseer een opleiding
Opleidingen
Opleidingen
  • Specialisatie in levensreddende opleidingen
  • Verhuurdienst van materiaal
  • Maatwerkoplossingen voor bedrijven

Investeer in de beveiliging van uw bedrijf

Neem contact op

Wat leert u tijdens een AED-training?

Tijdens een AED-training leert u hoe u een AED correct gebruikt en hoe u reanimatie (CPR) toepast. U krijgt praktische oefeningen om vertrouwd te raken met het apparaat en u leert hoe u snel en efficiënt kunt handelen tijdens een hartstilstand. Deze veiligheidsopleiding benadrukt het belang van tijdige en correcte interventie, wat de overlevingskansen aanzienlijk vergroot. Het is belangrijk voor elk bedrijf om medewerkers te hebben die getraind zijn in het gebruik van een AED.

AED

Bekijk onze uitgebreide selectie van levensreddende apparatuur

Bezoek onze shop
AED

Het belang van een AED-training voor uw bedrijf

Een AED-training is van onschatbare waarde voor de veiligheid op de werkvloer. Door deze training te volgen, kunnen uw medewerkers adequaat reageren op noodsituaties en eerste hulp bieden. Investeer in de veiligheid van uw bedrijf en zorg ervoor dat uw personeel goed voorbereid is. Vul ons contactformulier in om meer te weten te komen over onze AED-trainingen en hoe u deze belangrijke veiligheidsopleiding kunt inplannen.

Neem nu contact op